top of page

Direct advies over sociale veiligheid
 

graphicpinkgreen.png

Consultancy Sociale veiligheid

Onze eerste stap voor consultancy is altijd het in kaart brengen van het probleem. Dit kan door middel van een structuur- of cultuuronderzoek. Als er al onderzoek gedaan is door een andere partij, baseren we ons graag hierop. 

We geven advies over:

- opstellen of aanpassen van gedragscode

- participatie in het opstellen van de gedragscode

- opstellen of aanpassen van de klachtenprocedure

- aanstellen van vertrouwenspersonen

- diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid beleid

- omgaan met macht en grenzen

graphicgreensquare_edited_edited.png
s140.jpg

Waarom Studio Samen?

Evita Lammes is de oprichter van Studio Samen. Haar toekomst- en praktijkgerichte blik zorgt ervoor dat grensoverschrijdend gedrag actief wordt voorkomen. Sociale veiligheid is een verantwoordelijkheid van iedereen binnen de organisatie. Behoeften en grenzen afstemmen zijn vaardigheden die geleerd kan worden. Ze analyseert of het probleem ligt in de systemen, de communicatie hiervan, de vaardigheden of de mindset. Op basis hiervan geeft ze praktisch advies. 

√ Advies gebaseerd in onderzoek (onder medewerkers)

√ Praktijk- en casusgericht 

√ Achtergrond in diversiteit en inclusie

Wat zeggen klanten?

picbg2.png
1516319973145.jpeg

Saskia Baneke

“De prettige samenwerking met Studio Samen helpt ons om de doelen voor een meer inclusieve en diverse reclamebranche om te zetten in concrete acties. Studio Samen denkt actief mee en adviseert gevraagd en ongevraagd over de te nemen stappen. Het voelt echt als een gezamenlijke missie en mede dankzij Studio Samen hebben wij al mooie mijlpalen bereikt.”

VIA Nederland

picbg.png

Contact

Benieuwd hoe de meldingsbereidheid verhoogd kan worden onder medewerkers? Hoe de gedragscode een levend en gedragen document wordt? Of een andere vraag over sociale veiligheid en het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag?

Mail voor meer informatie naar Evita Lammes of plan hier direct een gesprek in. 

Contact
bottom of page